top of page
0M0A9992.jpg

 שף פרטי עד הבית

קייטרינג איכותי לארוע הבא שלכם

הכל התחיל בשנת 1975 אי שם באוקראינה. אלכס נולד לבית שאוהב ומעריך בישול איכותי, גם כזה שנעשה מחומרי גלם פשוטים אך יחד עם זאת מורכב בטעמים, בטקסטורות ובריחות. ככל שאלכס גדל כך גדלה גם משיכתו וסקרנותו לאוכל ולמטבח.

בשנות ה-90 אלכס עלה ארצה ומיד החל לעבוד אצל השף שלום קדוש, שלימים שימש גם כמנטור. בזמן העבודה עם השף קדוש, אלכס הבין כי מקומו הטבעי נמצא במטבח ולא באף מקום אחר.

במהלך השנים עבד וניהול שירותי קייטרינג ומטבחים ביניהם: קייטרינג "כיד המלח"; ניהול ובעלים במסעדת "סיזלר"' התמחות בבישול בשרים על הגריל (בין השאר); שף במסעדת "רסטובר" בירושלים ושף במסעדת "NG" בנווה צדק ועוד.

בשנות העבודה במטבחים, שף אלכס הבין כי אין תחליף לכוח אנושי במטבח ובחיים וזה מה שמוביל אותו. אלכס מאמין כי תמיד יש מה ללמוד, לתרגל ולשפר את הקיים וזה המוטו המוביל אותו בחיים ובמטבח בפרט.

האהבה למקצוע לא מסתכמת בבישול בלבד, ושף אלכס מתמחה בהכנת לחמי מחמצת טבעית ובאפייה וקונדיטוריה (למד באסטלה כיתת אומן) ואף למד את אמנות השרקוטרי (הכנת נקניקיות) בטוסקנה באיטליה. את כל אלו מלווים סלטים טריים, צבועניים ורעננים, דגים כבושים תוצרת בית, ולקינוח- קינוחים בהכנה עצמית, סיום מתוק וטעים לכל ארוחה. 

החלום של אלכס הוא לפתוח מסעדה המבוססת על חוות פרות אותן הוא יגדל ויטפח, במקום פסטורלי, המוקף בטבע, ירוק ואוויר צח, יחד עם רעשי רקע של צריבת הבשר, ריח הגחלים הנצלים, ושילוב הרטבים המדהימים שלו.

אלכס נשוי לאינה ואב לשלושה ילדים האוהבים לאכול בשר ומעריכים אותו ואת הבישול של אבא אלכס.

אלכס השתתף בתוכנית mkr- המטבח המנצח, חוויה שהייתה לא פשוטה, אך יחד עם זאת העצימה את האהבות שלו בחיים- לבישול ולאינה בת זוגתו בתוכנית ובחיים.

%D7%A9%D7%A3%20%D7%90%D7%9C%D7%9B%D7%A1%
bottom of page