בשר איכותי בקייטרינג בשרי

קייטרינג בשרי לאירועים קטנים

שף אלכס מכין בשר על הגריל

אירוע מוצלח הוא אירוע המשלב כמה אלמנטים – אנחנו שמחים ללכת אליו, פוגשים בו אנשים אהובים, אנחנו נהנים מהאווירה של האירוע, מהמוסיקה, מהעיצוב ובעיקר מהריחות והטעמים. כן, אין ספק שהאוכל שמוגש לנו באירוע יכול להיות מה שיהפוך אותו לחוויה שנזכור לעוד זמן רב. כל מי שמארגן אירוע או מארח יודע את זה ולכן חשוב לדאוג שהקייטרינג שיוזמן יהיה איכותי ומקצועי. אנחנו, בקייטרינג גורמן, קייטרינג בשרי לאירועים קטנים וגדולים כאחד, נשמח לספק לאירוע שלכם מנות בשריות, תוספות, לחמים וקינוחים שבאמת ישאירו את האורחים שלכם עם טעם של עוד. 

טיפים לארגון אירוע קטן ומשגע

לפעמים נדמה שארגון של אירוע קטן זה דבר שלא דורש הרבה מאמץ. רק נזמין כמה אנשים, ננגן קצת מוסיקה, נשתה, נאכל ויהיה טוב. זה כמובן יכול לעבוד עבור אנשים מסוימים. עם זאת, אם אתם מאלה שחשוב להם שכל פרט יהיה מוקפד ושהאירוע יהיה בלתי נשכח, בוודאי תשמחו לקרוא כמה טיפים קטנים שאספנו עבורכם מתוך שנות הניסיון שלנו בתחום:
תכנון התקציב -  אם תגדירו מראש את התקציב יהיה לכם קל יותר להבין איפה כדאי להשקיע ואיפה לא. כשמארגנים אירוע קטן חשוב להבדיל בין עיקר לטפל.
למדו להכיר את האורחים שלכם - אירוע שמיועד לחברים ובני משפחה קרובים יהיה בעל אופי שונה מאירוע המיועד לקולגות לעבודה. לקהל אורחים מסוים יתאים שתזמינו קייטרינג טבעוני ולקהל אחר יתאים שתזמינו קייטרינג בשרי לאירועים קטנים.
נצלו את הגודל – אנשים רבים חוששים שאירוע קטן משמעותו אירוע דל ומשעמם. אם תתכוננו לכך מראש תוכלו למצוא דרכים בהם הגודל והאינטימיות של האירוע יעבדו לטובתכם. חשבו מה משותף לכל האורחים, מה מאפשרת ההכרות ביניהם והשתמשו בכך בכדי להפוך את האירוע לייחודי ומעניין. 

לעבוד עם בעלי המקצוע הנכונים

דבר נוסף שחשוב מאוד לשים לב אליו כאשר מארגנים אירוע קטן הוא בעלי המקצוע מולם עובדים. מכיוון שכל בעל מקצוע כזה – צלם, די ג'יי או שף, למשל – משפיעים רבות על הצלחת האירוע חשוב לעבוד מול בעלי מקצוע שאתם סומכים עליהם. אם החלטתם להזמין קייטרינג בשרי לאירועים קטנים אנחנו יכולים להבטיח לכם שהעבודה מולנו, שף אלכס ואינה מקייטרינג גורמן, תהיה מקצועית, אדיבה ומהנה. אנחנו נשמח לפנק אתכם ואת האורחים שלכם במנות הבשריות המשובחות שלנו, בלחמים ובקינוחים העשויים בעבודת יד ובשלל התוספות והסלטים שבתפריט שלנו.